hrvatski | english

Neoinfo

Combis

ZabaCRM – Portalska aplikacija za upravljanje klijentima Zagrebačke banke

ZabaCRM portalska je aplikacija tvrtke Combis za upravljanje klijentima Zagrebačke banke.

Nositelj projekta bila je tvrtka Combis, a na projektu su korištene razne Java i IBM tehnologije (WebSphere Portal, IBM Rational Application Developer) te DB2 baza podataka. Tvrtka Neoinfo sudjelovala je u izradi svih slojeva portalske aplikacije: pristup bazi i CICS obradama, SQLJ sloj pristupa podatka, sloj poslovne logike, te klijentski sloj (Portleti, JSP i JSF).

MultiPlusCard Admin - Web-aplikacija za administriranje baze korisnika

MultiPlusCard program je nagrađivanja vjernosti kupaca koji koriste usluge niza partnera poput Konzuma, Zagrebačke banke, T-Mobilea i drugih. Za potrebe tvrtke razvijena je web-aplikacija za administriranje baze članova programa.

Nositelj projekta je tvrtka Combis, a u projektu su korišene razne Java tehnologije. Tvrtka Neoinfo sudjelovala je na izradi korisničkog sučelja sustava.

Sustav je trenutno u produkciji u MultiPlusCard d.o.o.

ComCon - Aplikacija za upravljanje kontejnerskim poslovanjem

ComCon je informatički sustav koji omogućuje učinkovitije, brže i jednostavnije praćenje i planiranje kontejnerskog prometa u pomorskoj luci. Osim toga, potpuna informatizacija internih poslova unutar luke i on-line pristup svih sudionika u kontejnerskom poslovanju unapređuju komunikaciju i integraciju luke s ostalim sudionicima kontejnerskog poslovanja (agentima, špediterima, carinom, policijom...).

Nositelj projekta bila je tvrtka Combis, a na projektu je korištena Java i IBM tehnologije (WebSphere, IBM Rational Application Developer) te Oracle baza podataka. Tvrtka Neoinfo sudjelovala je u izradi sustava na poslovima razvoja web-aplikacije: pristup bazi, ERM sloj (Hibernate), sloj poslovne logike, te klijentski sloj (JSF).

Sustav je trenutno u produkciji u Luci Ploče d.d.