hrvatski | english

Neoinfo

O NAMA

Neoinfo - o nama

Neoinfo je tvrtka osnovana 2006. godine te u zadnjih nekoliko godina bilježimo postojan rast. Specijalizirani smo za razvoj integriranih poslovnih rješenja po narudžbi klijenata. Dugogodišnjim radom u raznim tehnologijama i raznim domenama za klijente iz više industrija razvili smo fleksibilnost tima stručnjaka, koji je spreman na sve izazove. Radimo s klijentima od početka do kraja, od razvoja, upotrebe i savjetovanja do dorada. Usmjerenost na kvalitetu i osobna odgovornost svakog člana tima za ono što će se isporučiti klijentu doveli su nas do niza zadovoljnih klijenata, koji nas svojom preporukom dovode do novih i uvijek sve zanimljivijih projekata.

Od samih početaka Neoinfo se okrenuo poslovnim korisnicima sa željom da preuzme brigu o informatici njihovog poslovanja, kako bi se mogli što kvalitetnije fokusirati na svoje matično poslovanje. Ovu želju krenuli smo provoditi u djelo ponudivši tržištu usluge kvalitetnog razvoja softvera i vezanih djelatnosti (analiza poslovnih procesa, razvoj arhitektura, podršku prilikom instalacije i održavanja softvera, obuke korisnika i slično). Kao rezultat rada s našim korisnicima, razvili smo široku bazu vlastitih proizvoda, u kojima su sadržana kvalitetna rješenja poslovnih problema koja smo do sada susreli u praksi. Također, ovi proizvodi predstavljaju dobru bazu za hvatanje u koštac s problemima naših klijenata s kojima se još nismo susreli.

2008. godine tvrtka Neoinfo postala je registrirani Microsoft partner i registrirani IBM partner. Cilj tvrtke je, zahvaljujući partnerstvu i dobrim odnosima s najznačajnijim proizvođačima softvera u svijetu, paralelno razvijati i jačati svoje kompetencije te raditi kvalitetne projekte podjednako u obje danas najraširenije softverske tehnologije: Microsoft .NET i Java.